Reacția Simonei Halep după ce a fost acuzată că e favorizată de organizatorii Australian Open, alături de alți 5 tenismeni de top

Reacția Simonei Halep după ce a fost acuzată că e favorizată de organizatorii Australian Open, alături de alți 5 tenismeni de top

Simona Halep a oferit prima reacție după ce a fost acuzată că este favorizată de organizatorii Australian Open, alături de alți 5 tenismeni de top.

Simona spune că acuzațiile aduse de francezul Jeremy Chardy sunt nefondate, întrucât și la Adelaide vor fi aceleași restricții precum la Melbourne.

"Este același regim pe care îl au și ceilalți la Melbourne, ca toată lumea. Este aceeași carantină, avem voie doar la terenul de tenis 4-5 ore pe zi, în rest vom sta în camere. Nu va fi ușor, dar putem să facem 5 ore de antrenament și o să însemne mult", a spus Simona Halep la aeroport.

ADVERTISING

Tenismenul francez Jeremy a susținut că 6 jucători de top, între care se află și Simona Halep, sunt favorizați de organizatorii de la Australian Open.

Simona Halep, Serena Williams, Naomi Osaka, Novak Djokovici, Rafael Nadal și Dominic Thiem nu vor face carantina de 14 zile la Melbourne, alături de ceilalți jucători. Ei vor merge la Adelaide, iar Chardy spunea că aici restricțiile sunt mai puține.

Totodată, Simona a afirmat că merge pregătită de carantină. "Mi-am luat cărți, filme, reviste de tot felul", a adăugat Simona.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!