O nouă convocare de urgență la echipa de Fed Cup a României

O nouă convocare de urgență la echipa de Fed Cup a României

Horia Tecău a efectuat o nouă convocare de urgență la echipa de Fed Cup a României, după ce Monica Niculescu a fost testată pozitiv cu Covid-19.

Andreea Mitu (locul 103 la dublu în clasamentul WTA) îi va lua locul Monicăi pentru confruntarea cu Polonia, din calificările Billie Jean King Cup.

"Monica Niculescu a fost confirmată cu Covid-19. Horia Tecău a convocat-o pe Andreea Mitu pentru meciul cu Polonia.

Monica Niculescu, una dintre cele mai valoroase și experimentate jucătoare din echipa României, convocată pentru meciul cu Polonia din Calificările Billie Jean King Cup 2022, a fost confirmată luni seară cu Covid-19 și se află în izolare în hotelul oficial.

ADVERTISING

Celelalte componente ale echipei României pentru meciul de la Radom, din 15-16 aprilie 2022, sunt într-o stare bună de sănătate și se pregătesc pentru partidele din week-end.

Din dorința de a avea la dispoziție întreaga echipă, Căpitanul-nejucător Horia Tecău a convocat-o și pe Andreea Mitu, o experimentată jucătoare de dublu, așteptată să ajungă azi în Radom, Polonia", se arată într-un comunicat al FRT.

Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Andreea Prisăcariu sunt celelalte componente ale echipei României pentru confruntarea cu Polonia.

ADVERTISING

Întâlnirea dintre Polonia și România se va disputa pe 15 și 16 aprilie, la Radom.

Monica Niculescu a fost confirmată cu Covid-19. Horia Tecău a convocat-o pe Andreea Mitu pentru meciul cu Polonia...

Publicată de Romania Billie Jean King Cup Team pe Marţi, 12 aprilie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇