Modificări în echipa de Fed Cup a României | Cine va televiza meciurile

Modificări în echipa de Fed Cup a României | Cine va televiza meciurile

Federația Română de Tenis anunță două modificări în echipa României pentru întâlnirea cu Polonia din calificările Billie Jean King Cup (fostă Fed Cup).

Gabriela Ruse și Raluca Olaru nu vor mai face deplasarea la Radom, ambele resimțindu-se după ce au fost recent infectate cu Covid-19.

Cele două vor fi înlocuite de Mihaela Buzărnescu și Andreea Prisăcariu.

"Irina Camelia Begu, Mihaela Buzarnescu, Prisacariu Andreea și Monica Niculescu, în echipa României pentru meciul cu Polonia din Billie Jean King Cup.

ADVERTISING

Jucătoarele de tenis Mihaela Buzărnescu și Andreea Prisăcariu se alătură Irinei Begu și Monicăi Niculescu în echipa României pentru meciul de la Radom, cu Polonia, din 15 și 16 aprilie 2022, meci ce contează pentru Calificările Billie Jean King Cup 2022.

Din echipa României nu mai fac parte Gabriela Ruse și Raluca Olaru, ambele jucătoare resimțindu-se după ce au trecut recent prin Covid-19.

Horia Tecău este căpitanul-nejucător al echipei României pentru această întâlnire programată să se desfășoare în zilele de vineri, 15 aprilie, de la ora 14.00, ora României, și sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 12.00, ora României, toate meciurile urmând a fi transmise live pe Digi Sport", se arată într-un comunicat al FRT.

Irina Camelia Begu, Mihaela Buzarnescu, Prisacariu Andreea și Monica Niculescu, în echipa României pentru meciul cu...

Publicată de Romania Billie Jean King Cup Team pe Luni, 11 aprilie 2022

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!