O fostă mare tenismenă avertizează după cazul Simonei Halep: "Aveți grijă la manipulare"

O fostă mare tenismenă avertizează după cazul Simonei Halep: "Aveți grijă la manipulare"

Pam Shriver trage un semnal de alarmă după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj.

Câștigătoare a nu mai puțin de 22 de Grand Slam-uri (21 la dublu și unul la dublu-mixt), Pam Shriver speră ca pățănia Simonei să fie o lecție pentru ceilalți jucători.

"Jucători din orice circuit și de la orice nivel aveți grijă când vă schimbați echipa în totalitate și renunțați la oamenii de încredere și la cei care v-au fost colegi ani la rând. Este ușor să fii manipulat și controlat de oamenii care sunt buni la a controla și manipula", a scris Pam Shriver pe pagina ei de Twitter.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

ADVERTISING

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat, vineri, că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!