Numele pe care îl propune Gică Popescu pentru banca echipei naționale a României

Numele pe care îl propune Gică Popescu pentru banca echipei naționale a României

Gică Popescu, fostul fundaș căpitan al Generației de Aur, căpitan și al celor de la FC Barcelona, a ținut să înainteze numele pe care el îl vede cel mai nimerit să preia echipa națională a României.

După expirarea contractului lui Mirel Rădoi, cei de la FRF s-au reorientat rapid și au început să poarte negocieri cu mai multe nume, inclusiv cel al lui Răzvan Lucescu, în prezent tehnician la PAOK.

Popescu îl îndeamnă pe cel care în prezent este favorit să preia naționala, Dan Petrescu, să facă acest pas după ce a cucerit mai multe titluri de campion al României la rând cu CFR Cluj.

ADVERTISING

”Am văzut că Dan evită să vorbească despre acest subiect. Dacă el evită, mie mi-e cu atât mai greu să vorbesc despre acest lucru.

Cum arată portretul selecționerului ideal propus de Gică Hagi: „Trebuie adus cel care duce presiunea!”

Dan cu siguranţă este un antrenor care merită să antreneze echipa naţională şi merită să antreneze şi alte echipe importante. Îl văd la echipe importante pe Dan şi merită să antreneze şi la echipa naţională”, a declarat Gică Popescu într-o intervenție pentru TelekomSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pe lista de rezervă a celor de la FRF se mai află și Adi Mutu, dar și Edi Iordănescu.

Și Gică Hagi a fost ofertat să preia cârma naționalei, însă el a refuzat oferta lui Răzvan Burleanu și a ales să rămână antrenor la Farul, acolo unde este și patronul formației dobrogene.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!