Edi Iordănescu îi răspunde ferm lui Gică Popescu: M-a supărat, am fost nedreptățiți

Edi Iordănescu îi răspunde ferm lui Gică Popescu: M-a supărat, am fost nedreptățiți

Edi Iordănescu i-a răspuns ferm lui Gică Popescu, după ce președintele Farului a susținut că FCSB a fost avantajată prin amânarea meciului pentru că roș-albaștrii aveau numeroase cazuri de Covid-19 și accidentări.

Iordănescu a afirmat că e deranjat de faptul că Popescu a încercat să inducă ideea că FCSB a fost avantajată.

"Din păcate, am văzut opinii de la oameni implicați direct în fenomen, mă refer la conducători și oficiali ai unor cluburi care au vorbit în necunoștință de cauză și asta este trist. Este trist pentru că atunci când poți să influențezi opinii trebuie să fii documentat. M-a supărat nu că cineva și-a spus părerea, dar când pui la zid un club sau încerci să creezi impresia că e favorizat… Atunci e o problemă. Atunci nu o să evit să am o reacție. Am fost nedreptățiți, dar singurul lucru bun este că jocul se va disputa pe teren", a spus Edi Iordănescu într-o conferință de presă.

ADVERTISING

Cel vizat de declarația lui Edi Iordanescu este Gică Popescu. Președintele Farului a reacționat dur în momentul în care FCSB a cerut amânarea meciului cu Farul.

"Eu vreau doar să fie respectat regulamentul. Din ce știu, un meci se poate amâna exclusiv din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și din cauza accidentărilor. Noi ne-am pregătit toată săptămâna cu gândul că meciul se va juca, nu ne-am gândit la amânare. Vom respecta orice decizie a LPF, dar vrem ca totul să fie făcut conform regulamentului!

ADVERTISING

Eu cred că s-ar crea un precedent periculos. Restul echipelor ar putea ulterior să amâne oricând un meci, spunând că au zece jucători accidentați. Noi am jucat la începutul sezonului fără cinci jucători care au fost convocați la Jocurile Olimpice, iar pe lângă aceștia am avut și patru accidentați. Vrem doar să fie respectat regulamentul, nimic mai mult! Regulamentul trebuie să fie același pentru toată lumea. Și noi am trecut la un moment dat pe foaie patru juniori pentru a completa lotul. Din acest motiv există Lista A, Lista B… Mă repet, vrem doar să fie respectat regulamentul", a spus Gheorghe Popescu, pentru Digi Sport.

ADVERTISING

În cele din urmă, meciul a fost amânat și va avea loc joi, de la ora 20:30.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!