Numele fotbaliștilor recuperați de România pentru amicalul de marți cu Israel

Numele fotbaliștilor recuperați de România pentru amicalul de marți cu Israel

Edi Iordănescu a primit și vești bune la echipa națională și se poate baza acum pe încă patru fotbaliști noi în vederea meciului cu Israel de marțea viitoare, tot o partidă amicală.

După ce sâmbătă FRF a anunțat că patru jucători s-au recuperat după simptomele de viroză prezentate și pot relua antrenamentele alături de prima reprezentativă, fără să dea și numele lor, duminică am putut afla și cine sunt acești fotbaliști. E vorba de Cristi Manea, Nicușor Bancu, Dennis Man și Denis Alibec, după cum anunță cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

”Ei s-au pregătit „alături de colegii care au intrat pe parcursul jocului cu Grecia sau au rămas pe bancă. În același timp, titularii au efectuat un antrenament de refacere”, scria FRF.

România a pierdut vineri amicalul cu Grecia de pe stadionul Steaua, scor 0-1, iar marți se va deplasa în Israel pentru un nou meci test, LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 20,45.

Vești bune din tabăra naționalei României

Trebuie spus totuși că pentru jocul cu Israel patru alți jucători vor fi indisponibili, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. E vorba de Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase. Pentru a balansa aceste pierderi, au fost chemați de urgență la lot Darius Olaru de la FCSB și Claudiu Petrila de la CFR Cluj.

România va disputa primele jocuri oficiale din mandatul lui Edi Iordănescu în luna iunie, în grupa de Nations League cu Bosnia, Finlanda și Muntenegru.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!