Reacția lui Edi Iordănescu după înfrângerea cu Grecia: "Sunt multe probleme și mi-e frică să nu se agraveze"

Reacția lui Edi Iordănescu după înfrângerea cu Grecia: "Sunt multe probleme și mi-e frică să nu se agraveze"

Selecționerul Edi Iordănescu a oferit prima reacție după ce a pierdut primul meci pe banca echipei naționale contra Greciei.

El a acuzat faptul că mai mulți jucători au simptome de gripă și spune că jocul României a fost afectat din acest motiv.

"Sunt multe probleme și mi-e frică să nu se agraveze. Avem patru jucători izolați. Au fost opt și am recuperat teoretic patru. Mai sunt 3-4 care acuză situații cu probleme medicale. Așteptăm să primim și testele. Nu îmi doream asta la primul meci, dar asta e situația. A fost un test util, dar problemele ne-au dat peste cap procesul de pregătire. Ne-am dorit un rezultat bun, să începem bine, să prindem curaj, însă au fost lucruri care nu au funcționat.

ADVERTISING

Prima concluzie pe care o putem trage este că avem cu adevărat de muncă. În prima repriză nu am intrat cu tonusul potrivit. O parte dintre jucători au avut și puțin trac, nu am avut circulația mingei, nu am avut mișcare, am fost statici. Atunci când am accelerat un pic am creat situații. În repriza a doua am încercat să-i stimulez și să facem corecții și cu siguranță a fost ceva mai apropiat de ce ne dorim. Cert este că cei de pe bancă au intrat destul de bine", a spus Edi Iordănescu la Pro X.

Echipa națională a României a fost învinsă Grecia, scor 1-0, într-un meci amical, primul cu Edi Iordănescu pe banca tehnică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Partida de pe stadionul Steaua a fost dominată teritorial de echipa noastră, care a avut posesia, însă ocaziile au fost destul de puține.

Jocul României s-a înviorat în ultima jumătate de oră după ce pe teren au intrat Octavian Popescu, Florin Tănase și Andrei Ivan. Rus a fost aproape de gol în minutul 70, când a trimis cu capul în bara laterală. Două minute mai târziu, el a reluat din nou periculos și a consemnat primul șut pe poartă al României.

Echipa noastră nu a avut forța necesară pentru a obține egalarea și a pierdut acest meci. Șansa revanșei va fi marți, în amicalul din deplasare cu Israel.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!