Nume-surpriză pe lista de transferuri a FCSB: Conducerea anunță "7-8" mutări în mercato

Nume-surpriză pe lista de transferuri a FCSB: Conducerea anunță "7-8" mutări în mercato

FCSB are pe lista de transferuri un nume surpriză, pe care l-a făcut public.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că belgianul William Baeten (27 de ani) de la FCU Craiova 1948 este unul dintre jucătorii pe care îi are în vederi.

Becali anunțat că este gata să facă "7-8" transferuri pentru sezonul viitor, în care își dorește ca echipa să atace calificarea în grupele Ligii Campionilor.

"Voi face niște eforturi financiare. Nu eforturi, că nu sunt milioane de euro, nu vreau să-i copiez pe alții. Aduc 7-8 jucători în care cred eu. Unul și azi, din ce-a jucat, îmi place mie. Nu de la Rapid, nu vinde Șucu. Azi au jucat două echipe, au făcut 1-1, mie îmi place unul de acolo.

ADVERTISING

Din țară eu iau 3-4, din străinătate trebuie să îi studieze MM, Charalambous și Pintilii. Mie îmi e lene, stau eu să mă uit la meciuri să aleg fotbaliști? Nu mai pot.

E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU - FCSB? Așa a zis Mititelu?", a declarat Becali, la Digi Sport.

William Baeten poate juca pe trei posturi: mijlocaș central și stânga, dar și atacant lateral dreapta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El a jucat 31 de meciuri (2007 minute) în toate competițiile sezonului la FCU Craiova 1948, timp în care a marcat de patru ori și a lvirat trei pase decisive.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!