Decizia finală în legătură cu primul fotbalist care va veni la FCSB în perioada de mercato din vară

Decizia finală în legătură cu primul fotbalist care va veni la FCSB în perioada de mercato din vară

FCSB se gândește deja la viitoarea campanie de transferuri, din postura de viitoare campioană a României, titlu pe care echipa în roșu și albastru îl poate deja aconta chiar din acest final de săptămână.

Până atunci însă, patronul Gigi Becali a anunțat deja că vor urma investiții serioase în jucători, pentru îndeplinirea visului de calificare în grupele UEFA Champions League.

Iar un prim transfer, e drept cu ghilimelele de rigoare, va fi readucerea lui Malcom Edjouma, mijlocașul francez crescut de Toulouse, care acum e împrumutat la Bari în Serie B. Fotbalistul cumpărat de FCSB de la Botoșani a bifat 22 de meciuri la Bari, însă, cel mai probabil, va reveni la FCSB după finalul stagiunii.

ADVERTISING

Bari i-a achitat lui Becali suma de 250.000 de euro pentru împrumutul pe un an, însă cocoșii în alb și roșu din Italia nu se vor mai baza pe francez din stagiunea următoare, având în vedere că ar trebui să achite o sumă suplimentară de 600.000 de euro, scrie Gazeta Sporturilor.

750.000 de euro este cota lui Malcom Edjouma potrivit Transfermarkt, care este așteptat de Becali la vară ca atacant chiar: „Edjouma se întoarce dacă vreau eu, că el e împrumutat până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Strică un jucător în plus? Dacă se întoarce, îl bag direct atacant. Doar atacant va juca. Dă cu capul, apare bine în fața porții, dă goluri, se lipește mingea de el”, afirma finanțatorul roș-albaștrilor recent.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!