Neil Lennon, decisiv în transferul de 8 milioane de euro pe care Rapid îl negociază: "Îi vor cere un favor"

Neil Lennon, decisiv în transferul de 8 milioane de euro pe care Rapid îl negociază: "Îi vor cere un favor"

Neil Lennon, noul antrenor al Rapidului, poate ajuta la cel mai important transfer din istoria clubului ca și sumă care ar urma să fie încasată.

Instalat pe banca Rapidului, Neil Lennon e așteptat să transforme echipa și să o poarte în lupta pentru titlu, dar poate rămâne fără unul dintre cei mai importanți fotbaliști. Albion Rrahmani (23 de ani) atrage interes prin prestațiile și cifrele sale, iar ultima echipă intrată în cursă este Rangers.

Presa scoțiană scrie că Neil Lennon urmează să fie întrebat despre Albion Rrahmani de către șefii lui Rangers, care culeg date despre atacant înainte de lua o decizie finală, având în vedere și prețul pe care îl solicită Rapid, 8 milioane de euro.

ADVERTISING

"Rangers îi poate cere un favor lui Neil Lennon pe piața transferurilor. (…) Managerul nord-irlandez poate juca un rol crucial în transferul unuia dintre jucătorii de care Rangers este interesată, Albion Rrahmani. Dacă Rangers va lua lucrurile în serios în privința transferului, este de așteptat ca Nei Lennon să fie implicat în discuții", scrie site-ul rangersnews.uk.

Albion Rrahmani este pe lista de transferuri a mai multor cluburi: Benfica, Aston Villa, Werder Bremen, Slavia și Sparta Praga și, mai nou, Rangers.

ADVERTISING

El a marcat 17 goluri și a livrat cinci assist-uri în 26 de meciuri jucate cu Rapid în toate competițiile sezonului.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!