Motivul pentru care CFR Cluj nu poate să transfere jucătorii doriți de la Dinamo

Motivul pentru care CFR Cluj nu poate să transfere jucătorii doriți de la Dinamo

Edi Iordănescu a anunțat că îi dorește pe dinamoviștii Paul Anton, Diego Fabbrini și Juan Camara.

Totuși, mutarea nu se poate realiza nici măcar dacă aceștia vor fi declarați liberi de contract.

Președintele AFAN, Emilian Hulubei, a anunțat că aceștia vor putea fi transferați doar de echipe din străinătate în cazul în care vor fi declarați liberi de contract de FIFA.

"Acei jucători, cei străini, pot pleca imediat de la echipă printr-o nouă notificare în care îşi denunţă unilateral contractul şi se adresează FIFA printr-un memoriu, iar FIFA le dă permisul provizoriu să joace în altă parte.

Atenţie, poate da acest permis să joace doar în străinătate. La un club din România nu se poate pentru că este vorba despre un transfer internaţional, aşa că totul trebuie rezolvat pe cale internă, deci trebuie să te duci la Comisiile din România. Încă o dată repet, dacă te duci la Comisiile din România trebuie să aştepţi două luni şi jumătate pentru o decizie definitivă", a spus Hulubei, citat de DigiSport.ro.

Zilele trecute, antrenorul campioanei a anunțat că îi vrea pe Diego Fabbrini, Paul Anton și Juan Camara.

Condiția pusă pentru un transfer este ca aceștia să vină liberi de contract.

Anton și Fabbrini au fost ofertați și în trecut de CFR Cluj, dar au refuzat propunerile.

„Fabbrini e un jucător foarte interesant pentru mine. Un jucător de calitate care poate să aducă un plus ofensiv pentru orice echipă din campionatul românesc. Piaţa este destul de zgârcită în momentul acesta. Sunt puţini jucători liberi şi de calitate.

Nu ar fi corect să mă hazardez să vorbesc despre jucătorii de acolo. Dacă vreunul dintre ei va rămâne liber, dacă va rezilia cu Dinamo şi poate fi interesant pentru noi, ok. Sunt mulţi jucători interesanţi acolo. E Paul Anton, cu care am lucrat. E un lider adevărat, un căpitan de echipă. E un băiat extrem de echilibrat şi de inteligent. Mai este Camara. Am văzut că pentru el mai este interes şi din alte părţi”, a mai spus Edi Iordănescu la AS.ro.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇