Moruțan și Cicâldău, puși la zid după ultimul meci: ”Mă întreb dacă Hagi și Popescu i-ar transfera”

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost criticați după înfrângerea lui Galatasaray din ultima etapă de campionat, 0-2 cu nou-promovata Adana Demirspor.

Criticii acestora au fost din Turcia.

”Moruțan a jucat cu frâna de mână trasă, a șutat de trei ori, dar n-a nimerit niciodată poartă. A fost scos după al doilea gol încasat.

Mă întreb dacă Hagi și Popescu, despre care se spune că ar fi influențat transferulor celor doi români, i-ar transfera acum pe Moruțan și Cicâldău.

Cei doi, care n-au reușit să pună în pericol poarta adversă nici măcar din lovitură liberă, sunt investiții foarte scumpe făcute de managementul dezastruos de la Galatasaray", a spus analistul TV Levent Tuzemen, potrivit Sport.ro.

ADVERTISING

Moruțan este comparat cu un jucător de 10 ori mai ieftin, dar ”de 50 de ori mai bun”.

”Yunus Akgun este un jucător de bandă și a costat aproximativ 300.000 de euro pentru a fi împrumutat. Moruțan a costat-o pe Galatasaray 3,5 milioane de euro, e tot jucător de bandă și face de 10 ori mai mult decât Yunus Akgun.

Ei bine, dacă ne uităm la meci, Yunus Akgun, jucător împrumutat de Galatasaray la Adana, este de 50 de ori mai bun, mai eficient, mai decisiv decât Moruțan”, a spus și Sansal Buyuka, editorialist la Milliyet.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”L-a văzut cineva pe Cicâldău în ultimele două meciuri? De ce să-l tot foloseşti pe copilul ăsta? Doar şi-a revenit după COVID-19. Nu te poate ajuta, doar se plimbă pe teren. 

Ar trebui să fie mulţumiţi cei de la Galatasaray cu scorul ăsta, ar fi putut fi mai rău”, a declarat și Ridvan Dilmen, fost internaţional turc, potrivit Looksport

Galatasaray, cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău titulari, a fost învinsă de nou-promovata Adana Demirspor, scor 2-0. Cicâldău a fost integralist și a primit un cartonaș galben chiar în minutul 3, iar Moruțan a fost schimbat în minutul 62.

ADVERTISING

După 18 etape, Galata are doar 24 de puncte, fiind la 8 puncte de retrogradare și 21 de primul loc. Echipa are doar o victorie în ultimele 9 meciuri de campionat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇