Alexandru Cicâldău, cerut căpitan la Galatasaray după ultimele evoluții perfecte

Alexandru Cicâldău, cerut căpitan la Galatasaray după ultimele evoluții perfecte

Fotbalistul român Alexandru Cicâldău i-a cucerit definitiv pe turci după ultima sa evoluție pentru Galata în victoria din Europa League cu Marseille.

Fostul jucător de la Universitatea Craiova a marcat un gol în victoria scor 4-2 cu francezii de joi, iar acum toată presa otomană îl laudă pe jucătorul Cim Bom.

Un cunoscut jurnalist turc de la cotidianul Hurriyet este de părere că Cicâldău ar putea fi noul căpitan chiar al Galatei, după ce portarul Muslera de 35 de ani va pleca de la formația în galben și roșu: "A jucat meciul carierei. Berkan-Taylan (n.r.: cuplul de mijlocași defensivi), prin dinamismul lor, au întărit pressingul lui Galatasaray și l-au eliberat pe Cicâldău. Românul a jucat, probabil, cel mai bun meci din cariera sa împotriva lui Marseille.

Cu siguranță a dat semne puternice că o va face din nou în viitor. Unul dintre aspectele mele favorite la Cicâldău este stofa de lider. Cred că mijlocașul român este cel mai puternic candidat pentru postul de căpitan după era lui Muslera", puncta Ugur Meleke, jurnalist la publicația turcă Hurriyet.

ADVERTISING

După transferul de la Craiova, Cicaldau a prins 20 de partide în Turcia, răstimp în care a marcat de 4 ori și are și un asisst.

În ultimele zile s-a vorbit și de un interes intens al celor de la Atalanta pentru internaționalul român.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!