Scandal uriaș de arbitraj după ultima partidă disputată de Galata lui Moruțan și Cicâldău

Scandal uriaș de arbitraj după ultima partidă disputată de Galata lui Moruțan și Cicâldău

Galatasaray, gruparea turcă de fotbal acolo unde evoluează românii Alexandru Cicâldău (24 de ani) și Olimpiu Moruțan (22 de ani), a dezamăgit din nou în Superlig și a remizat doar cu cei de la Bașakșehir.

Băieții antrenați de Fatih Terim au acuzat însă în termeni duri arbitrajul, spunând că acest 1-1 este clar viciat.

Berkan Kutlu (23 de ani), mijlocașul lui Galatasaray, a vorbit după meci la un interviu în zona mixtă pentru televiziunea care transmite Superlig în Turcia. Acesta, nervos, a lansat acuzații grave la adresa centralului Zorbay Kucuk: „Ne pare rău că am obținut un singur punct. Din păcate, mă simt nevoit să discut despre altceva, nu despre fotbal. S-a depășit orice limită, nu mai există respect. Am fost numiți ”mincinoși” de arbitru. I-a spus lui Kerem (n.r.: fotbalistul de la Galata Muhammed Kerem Aktürkoğlu) că este ”mincinos”! Kerem nu a făcut nimic, nu a spus nimic.

Ăsta a fost cuvântul folosit, eram la un metru distanță. Vrem să fim respectați! Nu pot să înțeleg așa ceva. Suntem fotbaliști la Galatasaray, dar în primul rând suntem oameni. Nu accept așa ceva!”, a punctat Kutlu, confirmat apoi și de secundul lui Terim, Necati Ateș: „Nu poți vorbi în asemenea mod! Aproape că ne-a blestemat jucătorii. Nu știu cine este în spatele lui, ce putere are, dacă își permite să rostească asemenea cuvinte. Inacceptabil”.

ADVERTISING

Okaka a marcat pentru Trabzon în minutul 20, în timp ce pentru Galata egalarea a venit prin Mostafa în minutul 87, pasa decisivă venind chiar din partea lui Cicâldău.

Echipa Cim Bom are deja un foarte slab parcurs, cu 6 meciuri la rând fără victorie și cu o poziție mediocră în clasament, 10.

Distanța până la liderul Trabzon e deja una uriașă, de 18 puncte mai exact. La meciul mai sus amintit Moruțan și Cicâldău au fost integraliști la gazde.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!