Momente de panică la Dinamo - Poli Iași. Accidentare extrem de gravă pentru un jucător ieșean (Video) UPDATE

Momente de panică la Dinamo - Poli Iași. Accidentare extrem de gravă pentru un jucător ieșean (Video) <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Momente dramatice pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală, acolo unde s-au întâlnit în runda curentă de play-out Dinamo București și Poli Iași.

Pe un stadion populat de foarte mulți copii, având în vedere că galeria lui Dinamo a fost suspendată 4 meciuri pentru incidentele din meciul cu UTA, meciul s-a oprit în minutul 30 după o accidentare extrem de gravă.

Josue Homawoo l-a lovit într-un duel aerian pe Luca Mihai, care a căzut inert pe gazon și timp de câteva minute bune a speriat întreaga adunare prezentă la partidă. Ambulanța a intervenit de urgență în panica generalizată, până la urmă l-a adus în simțiri pe tânărul jucător care aparține de CFR Cluj, care a fost pus în mașină cu o mască de oxigen pe figură și un guler cervical montat la nivelul gâtului.

ADVERTISING

Culmea, arbitrul Hațegan i-a dat doar galben jucătorului de la Dinamo, în ciuda protestelor vehemente ale oaspeților...

Dramatism la Dinamo - Iaşi. Un jucător al oaspeţilor şi-a pierdut cunoştinţa după un contact

Și asta deși, cu puțin timp înainte, Rachid Bouhenna de la aceeași Poli, a primit cartonașul roșu în minutul 20, pentru un fault din postură de ultim apărător la Gnahore, un fault însă extrem de discutabil..

1500 de copii asistă la acest joc, un meci cu mari implicații în lupta pentru retrogradare. Dinamo este ultima în Liga 1, iar Poli Iași are doar două puncte în fața acesteia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UPDATE: Cătălin Sărmășan, impresarul internaționalului de tinetret U21, a dezvăluit pentru cotidianul Fanatik un diagnostic sumbru pentru Mihai: ”Multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart, stare de amnezie și somnolență profundă. Se așteaptă interpretarea celui de al doilea CT, dar medicii au zis că vor trebui să anunțe organele de anchetă, ca în cazul unui eveniment cu act de violență. Suntem la Elias, așteptăm cel de al doilea CT”.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!