Liverpool pierde un meci așa cum rar se vede în fotbal și scapă titlul printre mâini în Premier League

Liverpool pierde un meci așa cum rar se vede în fotbal și scapă titlul printre mâini în Premier League

Liverpool a fost învinsă uluitor pe teren propriu de către cei de la Crystal Palace, scor 0-1, în runda curentă de Premier League, un meci care aproape sigur consfințește ieșirea din lupta pentru titlu a cormoranilor.

Singurul gol a fost marcat de englezul Eberechi Eze în minutul 14, însă, chiar dacă s-a înscris o singură dată, a fost un meci dominat de ratări absolut ireale, în special ale gazdelor, care efectiv s-au jucat cu ocaziile la poarta lui Henderson, care a fost și în zi mare, primind la final nota 8 din partea presei britanice.

ADVERTISING

Andy Robertson a scos apoi de pe linia porții un gol ca și făcut semnat de Mateta, iar Liverpool începea sarabanda de ratări prin bara transversală semnată de Endo în minutul 27. Henderson a scos apoi de două ori în fața lui Diaz și Salah. Partea secundă a abundat de ratări ale alb-roșilor, cu Nunez, Van Dijk sau Jota ratând din poziții care nu puteau fi irosite nici măcar de către un școlar..

În minutul 75, Jones scapă singur cu portarul, dar șutează aiurea. Salah e în minutul 91 în careul mic, are toată poarta în față, dar șutul său e respins de unul dintre apărătorii adverși. Statistica la final arată o cifră de 21 de șuturi la poartă ale celor de pe Anfield, dar degeaba.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Liverpool rămâne pe 3 în Anglia și aproape că își ia adio de la titlu, este sub City și Arsenal, ultima având meci duminică acasă cu Aston Villa. Notăm și că este prima înfrângere pe Anfield în acest sezon de campionat pentru Liverpool.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!