Liverpool a fost eliminată dramatic din Cupa Angliei de către marea rivală Manchester United (Video)

Liverpool a fost eliminată dramatic din Cupa Angliei de către marea rivală Manchester United (Video)

Manchester United a eliminat-o pe Liverpool în sferturile Cupei Angliei, FA Cup, după o întâlnire dramatică, decisă în minutul 121, scor 4-3 pe Old Trafford.

Multe goluri, răsturnări de situație, peste 75.000 de oameni în tribune, ingrediente perfecte pentru un mare derbi al Albionului, decis azi surprinzător în favoarea diavolilor roșii. Care au și început cum trebuie partida, cu gol în minutul 10 prin McTominay. LFC a întors soarta reprizei și a condus după minutul 45 prin 2-1, după reușitele semnate de Mc Allister și Salah.

ADVERTISING

Nimeni nu părea să își imagineze ce va urma, însă Antony a egalat în minutul 87, ducând partida în niște prelungiri cumva ne mai sperate de nimeni.

GOAL | Amad Diallo | Manchester United 4-3 Liverpool | Quarter-final | Emirates FA Cup 2023-24

Elliott a făcut 3-2 pentru Liverpool meritat în minutul 105, și totul părea că se va încheia aici, însă Rashford nu a fost de acord și a egalat iarăși, la 3, șapte minute mai târziu.

Când toată echipa lui Klopp era în careul gazdă la un corner din minutul 120, japonezul Endo a bărbierit cum nu trebuie o minge, United a scăpat pe contraatac, iar gruparea din Manchester marca fabulos prin Diallo la colțul lung și merge incredibil în semifinale, acolo unde mai sunt calificate rivala Man.City, Chelsea și Coventry.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Liverpool mai poate cuceri însă titlul în Premier League, dar și Europa League, acolo unde e calificată în sferturi. Are deja un trofeu în acest sezon, Cupa Ligii.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!