Un fost jucător de la Dinamo București, internat de urgență la spital, are nevoie de sprijin

Un fost jucător de la Dinamo București, internat de urgență la spital, are nevoie de sprijin

Fotbalistul Ionuț Șerban (28 ani), fost component al echipelor Dinamo București sau Sportul Studențesc, trece prin momente mai mult decât delicate și are nevoie de sprijinul celor din jurul său.

După ce a traversat o stare de rău inexplicabilă, Șerban a fost internat joi seara la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pentru ca ulterior să ajungă la Institutul Clinic Fundeni, din Capitală.

Fotbalistul are nevoie urgentă de sânge în acest moment, de grupa B(3) cu Rh negativ. Vestea a sosit prin portalul observatorulph.ro, care anunță în același timp că încă nu a fost instituit un diagnostic ferm: ”Hemoglobina la valoare foarte mică face ca Ionuț să aibă nevoie de doi compuși vitali ai sângelui: masă eritrocitară și masă trombocitară. Acestea până la finalizarea investigațiilor și stabilirea unui diagnostic.”, informează sursa mai sus amintită.

ADVERTISING

Într-un comunicat de presă, și clubul de primă ligă Petrolul Ploiești a amintit situația lui Șerban și a cerut sprijin și ajutor în numele acestuia: ”Fostul jucător de prim-eșalon, ploieșteanul Ionuț Șerban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor. Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuț, tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la București, pentru investigații amănunțite. Ionuț are nevoie urentă de donare de sânge doar grupa B(3) cu Rh negativ. Cei care au grupa sanguină respectivă și pot și vor să ajute sunt rugați să se prezinte de urgență, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, și să anunțe că au B(3) NEGATIV. La donare vor avea prioritate. De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută mențiunea: „Șerban Ionuț Daniel – Fundeni – Secția Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana”, a transmis Petrolul Ploiești, în cadrul unui comunicat.

ADVERTISING

Șerban a jucat 8 ani la Dinamo, între 2013 și 2021, fiind considerat la începutul carierei o mare speranță a fotbalului românesc. În cei opt ani petrecuți la Dinamo, Ionuț Șerban a evoluat în 77 de partide, a reușit un gol și a oferit 3 pase decisive. După Dinamo, a mai bifat echipe precum CS Blejoi sau Cetate Turnu Măgurele. A strâns și patru selecții la naționala de tineret Under 21 a României.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!