Dinamo este pe ultimul loc în Superliga, după ultimul rezultat surprinzător de la Botoșani, din play-out

Dinamo este pe ultimul loc în Superliga, după ultimul rezultat surprinzător de la Botoșani, din play-out

FC Botoșani a învins poate surprinzător pe FC U Craiova 1948, urcând pe loc de baraj de supraviețuire și coborând Dinamo, în același timp, pe ultimul loc din Liga 1.

Moldavii s-au impus cu scorul de 4-1, deși au fost conduși circa o oră de joc, după golul lui Blănuță cu capul din minutul 21. Botoșani a avut un penalti anulat de VAR, apoi a egalat tot dintr-un penalti, prin Lopez, decis tot de VAR, însă după un fault să îi spunem discutabil.

A venit apoi eliminarea ciudată a lui Chițu, care a luat două cartonase galbene în 5 minute, după o decizie extrem de bizară a arbitrului Iulian Călin în ce privește al doilea cartonaș cel puțin..

Craiova, COŞMAR în 10 minute. Eliminare şi două goluri primite de la Botoşani

Mailat și Lopez au punctat apoi în minutele 76 și 78 și au consfințit o victorie care duce Botoșaniul pe loc de baraj, 14, cu 17 puncte, la egalitate cu Craiova, dar cu un golaveraj mai bun. Dinamo e acum ultima cu 16 lungimi, dar va juca cu Poli Iași de la 18.15, Iașiul fiind pe locul 13 cu 18 puncte, o adevărată nebunie așadar în subsolul clasamentului.

ADVERTISING

Finalul a adus și al patrulea gol pentru gazde, după o gafă imensă a lui Gurau, care a scăpat printre mâini un balon simplu deviat din piciorul lui Florescu..

FC Botoşani şi FCU 1948 se mai întâlniseră în principala competiţie internă de opt ori, de două ori au câştigat moldovenii, de patru ori s-au impus craiovenii, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!