Mirel Rădoi și-a ales grupa dorită pentru preliminariile CM 2022. Surprinde echipa aleasă din prima urnă

Mirel Rădoi și-a ales grupa dorită pentru preliminariile CM 2022. Surprinde echipa aleasă din prima urnă

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, și-a ales grupa în care și-ar dori ca echipa României să participe în cadrul preliminariilor pentru CM 2022, desfășurat în Qatar.

Invitat într-o emisiune TV la o televiziune de sport, Rădoi și-a ales adversarii săi favoriți, având în vedere că recent România a căzut în urna a treia valorică pentru aceste preliminarii, din cauza rezultatelor foarte slabe avute.

Grupa din care și-ar dori să facem parte ar arăta așa: 1. Croaţia, 2. Irlanda, 3. România, 4. Luxemburg, 5. Andorra.

ADVERTISING

El a ales Croația deși ex-iugoslavii sunt vicecampioni mondiali en-titre: "Croaţia, pentru că e un antrenor pe care îl cunosc, mi-a fost antrenor. Am foarte multe informaţii despre el şi am avut o relaţie extraordinară. Mi-a împărtaşit multe din experienţa lui şi ştiu multe lucruri cum le gândeşte", spunea Rădoi la TelekomSport TV, referindu-se la antrenorul croat Zlatko Dalici, cei doi lucrând împreună timp de doi ani în țările arabe.

Mirel Rădoi îi răspunde lui Gică Hagi, după întrebarea adresată de acesta

ADVERTISING

Cât despre Irlanda el spune că s-ar potrivi ca joc cu actuala noastră adversară din Nations League, Irlanda de Nord: "Pentru că am jucat cu Irlanda de Nord, este o diferenţă, dar în mare cred că lucrurile se potrivesc".

Tragerea la sorți a acestor preliminarii va avea loc în Elveția, Zurich, pe data de 7 decembrie, de la ora 19.00.

🥈România - 🥇Norvegia ⚽Rezumat Complet✖️[ 4K]

România este în prezent a 25-a națională a Europei și pentru a reveni în urna secundă trebuie să obțină victorii în meciurile din luna noiembrie, cu Belarus (amical), Norvegia și Irlanda de Nord, ultimele două în Nations League.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mirel Rădoi dezvăluie cine e primul om pe care îl dă în judecată după preluarea naționalei

Florin Răducioiu explică de ce l-a criticat în termeni duri pe Mirel Rădoi: "Nu reușesc să traduc din italiană în română"

Ce înseamnă pentru România propunerea CE de reglementare unitară a salariului minim în toate statele UE. Diferențele sunt de la 312 euro în Bulgaria la 2.071 euro în Luxemburg

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!