Mirel Rădoi îi răspunde lui Gică Hagi, după întrebarea adresată de acesta

Mirel Rădoi îi răspunde lui Gică Hagi, după întrebarea adresată de acesta

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Gică Hagi, după ce „Regele” i-a adresat public o întrebare.

După ultimele meciuri ale echipei naționale, Hagi l-a criticat des pe Rădoi, dar a dorit să-i adreseze și o întrebare.

"Un singur lucru l-aș întreba pe Mirel: de ce a schimbat sistemul de la echipa națională de tineret, de ce nu îl mai folosește?", a întrebat Hagi.

Totuși, Rădoi spune că a renunțat la 4-2-3-1 pentru a juca în 4-3-3 pentru că avea prea mulți mijlocași care pot fi interi.

"Avem foarte mulți jucători care pot juca interi. Nu sunt foarte buni defensivi să fie număr 6, dar nici nu-s buni să fie număr 10. În momentul de față, avem doar 2 jucători de număr 10, Maxim și Ianis. Asta ar însemna să schimbăm sistemul de joc pentru doi fotbaliști. Ne asigură cineva că vom avea mai multe goluri, mai multe pase de gol dacă schimbăm sistemul? Oricum, mare diferență între 4-3-3 și 4-2-3-1 nu este", a spus Rădoi la Telekom Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Rădoi i-a explicat lui Hagi și de ce a schimbat atât de mulți jucători la echipa națională.

"Au fost și patru antrenori în trei ani și jumătate. E normal ca fiecare dintre noi să aibă alte idei. Nu văd o mare problemă. Dacă vorbim de omogenitate, echipa națională nu prea are cum să aibă omogenitate când într-o fereastră ai trei meciuri și te antrenezi de doua ori. Până acum nu au fost trei meciuri într-o săptămână. Acesta este și motivul pentru care au fost probleme", a mai spus Rădoi.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇