Mirel Rădoi, întrebat dacă îl va retrograda pe Ianis Hagi: Răspunsul selecționerului

Mirel Rădoi, întrebat dacă îl va retrograda pe Ianis Hagi: Răspunsul selecționerului

Mirel Rădoi a fost întrebat dacă îl va retrograda pe Ianis Hagi la echipa națională de tineret.

Rădoi și Ianis au avut o dispută publică la ultima acțiune a echipei naționale, după ce fiul lui Gică Hagi l-a criticat public.

Selecționerul spune că a trecut peste disputa cu Ianis, însă nu exclude că posibilitatea că jucătorul lui Rangers să fie trimis la echipa de tineret pentru meciul cu Danemarca.

"Iau în calcul posibilitatea să avem și această discuție. La cum îl știu, ar fi motivat să joace și la tineret. Discutăm de la zi la zi cu Mutu să găsim soluții pentru toată lumea", a spus Mirel Rădoi la Telekom Sport.

ADVERTISING

În ce privește conflictul avut cu Ianis, Mirel Rădoi a spus că a trecut peste, dar îi recomandă să fie mai atent cu declarațiile din presă.

"Eu nu o să vin acum să-i spun lui Ianis că nu trebuie să mai spună ce gândește. Trebuie să se gândească la faptul că poate-și atinge colegii și poate chiar el e în culpă. Să fie atent din punct de vedere tactic la ce s-a lucrat și să fie atent la meci. Nu am cum să fiu nefericit că a făcut declarația sau să mă duc contra lui", a mai spus Rădoi.

În cele 14 meciuri disputate la echipa națională mare, Ianis nu a marcat niciun gol și a oferit o singură pasă decisivă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇