Mirel Rădoi anunță modificări în formula de start pentru meciul cu Austria din Liga Națiunilor

Mirel Rădoi anunță modificări în formula de start pentru meciul cu Austria din Liga Națiunilor

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a susținut conferința de presă oficială dinaintea partidei de luni cu Austria, conferință în care a anunțat câteva modificări în formula de start a tricolorilor.

Echipa de start a oamenilor lui Rădoi va suferi certe modificări față de partida cu Irlanda de Nord, scor 1-1 vineri seara, pe Arena Națională din București: ”Vom avea câteva schimbări pentru a evita problemele legate de oboseală. La fel cum bine știam că Irlanda de Nord marchează foarte multe goluri în ultimele 15 minute, așa Austria marchează goluri în începuturile de repriză și chiar și pe final de joc. Putem fi în dificultate, dacă nu aducem jucători cu prospețime, mai ales în ofensivă”, a fost prima parte a conferinței lui Rădoi, fost antrenor și la FCSB.

ADVERTISING

Ianis Hagi face o comparație între selecționerii Mirel Rădoi și Cosmin Contra: ”Suntem mai curajoși, pasăm mai mult”

Întrebat despre evoluția ștearsă a lui Ianis Hagi în partida cu britanicii, Rădoi a spus: ”Probabil că cea mai mare problemă a lui este la nivel de dueluri, unde niciodată nu a excelat din punct de vedere fizic. El are alte calități, dezechilibrează apărările adverse, are pasă filtrantă, ambele picioare cu care poate finaliza. Nu a fost cea mai fericită seară pentru el cu Irlanda de Nord, dar nu putem să blamăm doar anumiți jucători.

ADVERTISING

Pe principalii vinovați îi aveți în fața dumneavoastră, noi trebuie să fim judecați pentru rezultate. Avem discuții, dar nu ar fi corect din partea mea să vă spun ceea ce discut cu el. E conștient că nu a avut o partidă foarte reușită, dar știu că vor veni momente când echipa națională va câștiga puncte prin prisma evoluțiilor lui”.

După prima etapă din Nations League, România are un punct după jocul cu Irlanda, în timp ce Austria are trei lungimi după victoria cu Norvegia, scor 2-1.

ADVERTISING

Partida de la Klagenfurt are loc luni seara de la ora 21.45, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.

Iată și alte știri interesante despre echipa națională a României în Nations League:

Selecționerul Austriei aprinde meciul cu România din Nations League: ”Nu mi-aș dori niciun jucător român”

Gabi Balint a găsit vinovații după remiza României cu Irlanda de Nord

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇