Gabi Balint a găsit vinovații după remiza României cu Irlanda de Nord

Gabi Balint a găsit vinovații după remiza României cu Irlanda de Nord

Fostul mare fotbalist român Gabi Balint a găsit cei doi vinovați după remiza României cu Irlanda de Nord.

Balint spune că vinovații de la gol sunt Alin Toșca și Dan Nistor.

"Meritam victoria, mai ales că am avut ocazii în repriza a doua. Rădoi a început ofensiv, mi-a plăcut. A dat aplomb echipei. Sigur, nu am avut benzi. În 4-3-1-2 nu ai benzi. Dar nici nu avem mijlocași de bandă. Poate Florinel Coman, dar el intră în zonă centrală de multe ori. Puteam juca 4-3-3, să folosim jucătorii de bandă.

Irlanda de Nord se apără aglomerat, trebuie să vii pe benzi ca să-i surprinzi. Dar am avut om în plus din prima repriză, am jucat lent, trebuia să mai marcăm. Schimbările au fost proaste, neinspirate. A fost și obligat la Hanca, pentru că el avea probleme. Dar și Nistor, și Nedelcearu au greșit la gol. Ne-au prins total nepregătiți. Probabil că și schimbările au bulversat echipa. Dar trebuia să marcăm în a doua repriză, am avut ocazii. Am lălăit-o, ne simțeam superiori, nu credeam că vor marca. Și uite că se întâmplă, așa e fotbalul", a spus Balint la Digi Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Balint l-a criticat și pe Ianis Hagi pentru evoluția avută.

"Ianis putea mai mult. El putea să ia și al doilea galben. Trebuia să se simtă bine acolo, în spatele atacantului. E mai bine acolo decât în dreapta, cum mai joacă la Rangers. Prea puțin astăzi, cred că trebuie să mai avem răbdare cu el. Bancu? Nu știu ce să mai cred. A greșit centrări ușoare, știam că e bun în atac, dar… Acolo trebuie să mai căutăm jucători”, a mai spus Balint.

România a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Irlanda de Nord, în primul meci din Liga Națiunilor.

ADVERTISING

Echipa noastră va disputa următorul meci luni, de la ora 21:45, în deplasare în Austria.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇