Selecționerul Austriei aprinde meciul cu România din Nations League: ”Nu mi-aș dori niciun jucător român”

Selecționerul Austriei aprinde meciul cu România din Nations League: ”Nu mi-aș dori niciun jucător român”

Selecționerul echipei naționale a Austriei, Franco Foda s-a lăudat la conferința de presă oficială susținută duminică faptul că știe toate detaliile despre naționala lui Mirel Rădoi, o națională din care totuși, nu ar selecționa niciun jucător la propria sa echipă.

Foda a vorbit cu o zi înainte de marele duel dintre austrieci și români, în Liga Națiunilor, meci care va avea loc luni de la 21,45, LIVE pe SpotMedia.ro.

”După cum bine știm, România are un nou antrenor, Mirel Rădoi, care a fost și la naționala U21. România este o echipă care știe foarte bine să joace cu mingea, au jucători tehnici, e mult diferită de cea a Norvegiei. Are jucători foarte tehnici, precum Pușcaș, Hagi sau Maxim, care au calitate individuală foarte mare și pot decide un meci în orice moment.

ADVERTISING

Sunt foarte mulțumit de jucătorii pe care îi am acum și nu mi-aș dori niciun jucător de la echipa României. Am înțeles că Mirel Rădoi a spus că suntem favoriții grupei, dar, după cum am spus și după tragerea la sorți, e o grupă cu patru echipe cam la același nivel, s-a văzut și în prima etapă că nu sunt diferențe foarte mari. Micile detalii vor face diferența și vor decide locurile finale. De aceea noi trebuie să confirmăm acum, nu doar rezultatul, dar și jocul din Norvegia”, a punctat la conferința de presă oficială Foda.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mesajul Islandei pentru România, înainte de barajul decisiv pentru EURO 2021

În prima etapă din noul sezon de Nations League, România a remizat acasă cu Irlanda de Nord, în timp ce Austria a învins în deplasarea de la Oslo, 2-1 cu Norvegia.

Iată și alte știri interesante legate de România și evoluția sa în Liga Națiunilor:

România s-a încurcat de Irlanda de Nord, la debutul lui Mirel Rădoi

Gabi Balint a găsit vinovații după remiza României cu Irlanda de Nord

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇