Ianis Hagi face o comparație între selecționerii Mirel Rădoi și Cosmin Contra: ”Suntem mai curajoși, pasăm mai mult”

Ianis Hagi face o comparație între selecționerii Mirel Rădoi și Cosmin Contra: ”Suntem mai curajoși, pasăm mai mult”

Ianis Hagi, băiatul legendarului Gică Hagi, are numai cuvinte de laudă la adresa noului selecționer Mirel Rădoi, chiar și după un start ezitant în Nations League, scor 1-1 cu cei din Irlanda de Nord, pe Arena Națională din București.

Starul celor de la Rangers este optimist înaintea partidei cu Austria de luni seară, de la ora 21.45, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

Selecționerul Austriei aprinde meciul cu România din Nations League: ”Nu mi-aș dori niciun jucător român”

El a făcut o comparație între stilul lui Rădoi și cel al lui Contra, care a condus ultima dată România pe bancă la un umilitor 0-5 cu Spania:

ADVERTISING

”Pasăm mult mai mult, suntem mai curajoși, ne apărăm mai sus, recuperăm repede și nu-i mai așteptăm pe adversari să ne dea mingea. Am avut foarte multe ocazii față de meciurile pe care le-am avut în trecut. Putem să punem probleme echipelor mult mai bine și sunt încrezător în ce am început cu noul antrenor”, declara Ianis într-un interviu VIDEO postat pe site-ul FRF.

Vorbind despre meciul cu Austria, jucătorul antrenat de Gerrard spune că vor fi acum mult mai multe spații, comparativ cu meciul cu Irlanda: ”Acum întâlnim o echipă mai bine cotată și spațiile vor fi mult mai mari. Trebuie să profităm de punctele lor slabe. Sunt pozitiv și cred că va fi mult mai bine ce va urma la echipa națională față de primele 11 meciuri”.

ADVERTISING

România este în aceeași grupă de Liga Națiunilor cu Austria, Norvegia și Irlanda de Nord. Urmează pentru noi un meci capital în deplasare cu Islanda, pe 8 octombrie, meci în semifinalele barajului de calificare la EURO 2021.

Iată și alte subiecte interesante pe care le puteți citi pe SpotMedia.ro:

Mergi în Italia? Vei sta în izolare la domiciliu după ce ajungi acolo

Un tânăr motociclist a murit după ce a fost lovit de o mașină, în București

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇