Mirel Rădoi a anunțat decizia luată în privința viitorului său la echipa națională

Mirel Rădoi a anunțat decizia luată în privința viitorului său la echipa națională

Selecționerul Mirel Rădoi a vorbit despre viitorul său pe banca echipei naționale a României, după remiza cu Irlanda de Nord.

Rădoi a spus că își dorește să rămână la echipa națională și afirmă că va face acest lucru în cazul în care nu va fi demis.

"Eu am în continuare contract cu FRF pentru următoarea campanie. Dacă Federația nu va mai dori să continue cu mine, atunci vom discuta și vom vedea. Absolut, eu îmi doresc să rămân. Niciodată nu am declarat că îmi doresc să plec în altă parte. Din punctul meu de vedere, totul este clar", a spus Rădoi la Pro TV.

ADVERTISING

De asemenea, Mirel Rădoi a vorbit și despre partida cu Irlanda de Nord și promovarea în urna 2 valorică pentru Cupa Mondială.

"Am întâmpinat ceva probleme la nivel de intensitate a meciului, mai ales repriza a doua, când am început ezitant, precaut, dar mă bucur că am avut reacție. Primul nostru obiectiv a fost de a termina pe primul loc ca să urcam în urna 2 valorică, nu am putut face acest lucru, dar mă bucur că am ajuns totuși. La un moment dat, după ce am aflat rezultatul din Austria, le-am spus băieților să ținem de scor în ultimele 4-5 minute", a adăugat Rădoi.

ADVERTISING

Amintim că echipa națională a României a încheiat parcursul în Liga Națiunilor cu o remiză, scor 1-1, în Irlanda de Nord.

Pentru echipa noastră a marcat Eric Bicfalvi în minutul 81.

După acest rezultat, România a terminat grupa pe locul 3, cu 8 puncte. Clasamentul este următorul: 1. Austria 13p, 2. Norvegia 10p, 3. România 8p, 4. Irlanda de Nord 2p.

România a reușit totodată să urce în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇