Mircea Lucescu este de părere că un egal ar fi fost just între România și Germania: Ne lipsește ceva

Mircea Lucescu este de părere că un egal ar fi fost just între România și Germania: Ne lipsește ceva

Mircea Lucescu, reputatul antrenor român care în prezent se află pe banca tehnică a campioanei Ucrainei Dinamo Kiev, a făcut o analiză a echipei naționale după eșecul la limită din Germania, scor 1-2 vineri seara la Hamburg, în preliminariile CM 2022.

Fost selecționer și al echipei naționale a României între 1981 și 1986, Il Luce consideră că România merita categoric un egal vineri seara, după ce a condus circa o oră naționala campioană mondială în 2014.

„Gol frumos, dar nu e de ajuns. La 1-0 am avut o situație foarte bună, câțiva centimetri au lipsit să facem 2-0, la 2-0 lucrurile ar fi fost altfel. S-a jucat bine, echipa s-a organizat bine, eu am jucat cu Bayern și știu ce forță de joc are. Echipa a plecat de la ideea de a face un meci nul, a fost de ajuns o scăpare la cornerul acela, când Muller s-a infiltrat între jucătorii noștri și a marcat. Echipa ar fi meritat un meci nul.

ADVERTISING

Mirel Rădoi ar putea face mai multe schimbări în primul 11 pentru partida cu Armenia

Jocul a fost mult mai bun, mai lipsește ceva, dar vine cu timpul. Poate lipsește ăla micu', nigerian-român, dacă am fi fost mai rapizi poate îl aveam în echipa noastră”, a spus Lucescu, care acum la final s-a referit la jucătorul german cu origini românești, Karim Adeyemi.

El a vorbit la plecarea spre Ucraina în fața presei strânse pe aeroportul Otopeni, prefațând cu această ocazie și meciul de luni cu Armenia, meci capital pentru locul 2 în grupa J: „Cu Armenia se va juca care pe care, armenii au o echipă bună. Va fi greu, dar sunt convins că vom reuși să luăm cele 3 puncte, unele importante. E frumos că se joacă pe Ghencea, dacă mi-ar fi dat și mie voie să joc acolo la meciul cu Irlanda (n.r.: Irlanda de Nord, în octombrie 1985, scor 0-1, meciul care ne-a barat șansele de calificare la CM 1986), lucrurile stăteau cu totul altfel.

E bine că astfel de stadioane intră în circuitul spotiv, s-au făcut eforturi cu bani publici și ar trebui să se joace pe ele, nu să stea în carantină”, a mai adăugat antrenorul român de 76 de ani.

ADVERTISING

Partida dintre România și Armenia va fi LIVE text pe SpotMedia.ro luni seara de la ora 21.45.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Mesajul superb al lui Ianis Hagi înainte de România - Armenia: „Ne vedem în Ghencea!”

Marius Șumudică spune că România a câștigat un fundaș central după eșecul cu Germania: ”Va ajunge departe!”

Imaginea celor două Românii, la Iași: coadă de ambulanțe cu bolnavi Covid și coadă de pelerini, la Sf. Parascheva

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!