Mesajul superb al lui Ianis Hagi înainte de România - Armenia: „Ne vedem în Ghencea!”

Ianis Hagi a marcat singurul gol al echipei naționale a României în partida pierdută vineri seara la Hamburg, scor 1-2 cu Germania, campioană mondială ultima dată în 2014.

Acum, naționala noastră are un meci decisiv pentru locul 2 luni seara cu Armenia, de la 21.45 pe stadionul Ghencea, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

Înainte de această partidă, Hagi a ținut să adreseze un mesaj suporterilor români, pe care abia așteaptă să îi vadă pe noul stadion Steaua, pe care naționala se întoarce după 12 ani de pauză: „Mândru pentru prestația noastră. Dezamăgit pentru rezultatul final. Optimist pentru următoarele meciuri. O bucurie enormă pentru mine să înscriu în fața suporterilor români de la Hamburg, să sărbatoresc alături de ei și cu gândul la toți cei care ne-au susținut de acasă.

ADVERTISING

Ne mai așteaptă 3 finale în drumul spre baraj și pornim cu mare încredere către primul meci, cel împotriva Armeniei. Suntem nerăbdători să simțim energia tribunelor de acasă și să luptăm împreună pentru victorie. România, ne vedem luni în Ghencea!”, a ținut să posteze Ianis pe contul său de Facebook.

România e abia pe 4 în grupa J de calificare la CM 2022, cu 10 puncte, două mai puține ca rivalele Armenia și Macedonia.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Simona Halep și Gabriela Ruse, eliminate de la Indian Wells în proba de dublu

Marius Șumudică spune că România a câștigat un fundaș central după eșecul cu Germania: ”Va ajunge departe!”

Pandemia, prin ochii medicilor: ”Am lucrat 25 de ani în Reanimare, dar nu am mai trecut niciodată prin așa ceva. Din spital se vedea valul acesta venind, ca un tsunami”

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!