Marius Șumudică spune că România a câștigat un fundaș central după eșecul cu Germania: ”Va ajunge departe!”

Marius Șumudică spune că România a câștigat un fundaș central după eșecul cu Germania: ”Va ajunge departe!”

Marius Șumudică a urmărit atent partida pierdută de România cu Germania în preliminariile CM 2022, scor 1-2 vineri seara la Hamburg și a declarat că echipa noastră se poate lăuda că a câștigat un fundaș central de mare perspectivă.

Chiar dacă au pierdut, jucătorii noștri au fost lăudați pentru atitudinea exemplară de care au dat dovadă, iar antrenorul Marius Șumudică, românul care recent s-a întors în Turcia pentru a semna cu Malatyaspor, a ținut să îi remarce pe Valentin Mihăilă și Adi Rus: „Mihăilă o să crească foarte mult, cred că i-a prins bine această mutare în Italia și o să fie sus. Pușcaș a fost izolat, cu fundași puternici lângă el. Dar peste ce mă așteptam eu de la el.

ADVERTISING

Marius Șumudică: În România nu mă mai întorc nici dacă ajung să mănânc pâine cu ceapă

Mi-a plăcut foarte mult Rus. Am câștigat un fundaș central. Va ajunge departe! Chiricheș a jucat foarte bine și el. Evit să vorbesc despre celălalt fundaș central (n.r.: Andrei Burcă, de la CFR)”, puncta Șumi la televiziunea DigiSport, CFR Cluj fiind chiar fosta sa echipă de unde a fost dat afară cu mare scandal.

GOOOL IANIS HAGI (ROMANIA) vs. GERMANIA | WORLD CUP QUALIFICATION QATAR 2022

La o altă televiziune, fostul mare mijlocaș Basarab Panduru, a ținut să aibă cuvinte de laudă pentru golul minunat marcat de Ianis Hagi: ”Uitându-te la meci, îţi dai seama cine a fost bun şi cine nu. Ianis dă golul, unul excepţional, inventat de el. Fenta e excepţională, Thilo Kehrer rămâne pe loc, îl face pe Rudiger, care nu e orice fundaş şi trage apoi cu spiţul”, declara fostul decar al Stelei la TelekomSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru România urmează meciul decisiv de luni seara cu Armenia, de la 21.45, LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

România, învinsă la limită de Germania în preliminariile pentru Cupa Mondială. I-am condus pe nemți la ei acasă

Reacția lui Mirel Rădoi după înfrângerea din Germania

60.000 de bucureșteni riscă să rămână fără apă caldă și căldură! Fără bani și fără gaze, Vest Energo, singurul CET privat din oraș, a oprit de două zile producția

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!