Reacția lui Mirel Rădoi după înfrângerea din Germania

Reacția lui Mirel Rădoi după înfrângerea din Germania

Selecționerul Mirel Rădoi a vorbit despre eșecul suferit de echipa noastră națională cu Germania în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

„Din păcate, știam că vor interveni și problemele legate de ritmul pe care îl impune Germania. Nu aș fi fost supărat absolut deloc dacă golul 2 venea dintr-un joc normal, combinativ. Din păcate, am primit gol pe fază fixă, ceea ce mi-e greu să trec peste foarte ușor. E un moment static, ai adversarul de care trebuie să fii precaut. Germania nu era în seara asta în care să arate foarte bine la capitolul faze fixe.

ADVERTISING

Ca determinare, nu cred că le poate reproșa cineva ceva. Nu știu dacă e cel mai bun meci al meu pentru că am pierdut. E păcat de efortul pe care l-au făcut, pentru unitatea de echipă arătată să pierdem dintr-o fază fixă. Acum urmează trei finale în care depindem de noi, dar s-ar putea să avem o problemă. În momentele decisive nu am reușit să facem acel click", a spus Rădoi la ProTV.

Echipa națională a României a fost învinsă la limită, scor 1-2, de Germania, într-un meci din grupa J a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Tricolorii" au luptat admirabil în acest meci, în care au crezut că pot obține un rezultat mare și nu au avut trac în fața unui adversar de zece ori mai bine cotat. În pofida acestui eșec, echipa noastră a arătat potențial și rămâne în cursa pentru locul 2.

După acest rezultat, clasamentul grupei J arată astfel: 1. Germania 18p, 2. Macedonia de Nord 12p, 3. Armenia 12p, 4. România 10p, 5. Islanda 5p, 6. Liechtenstein 1p.

Etapa următoare, România va întâlni Armenia, luni de la ora 21:45, pe stadionul din Ghencea.

ADVERTISING

Prima clasată se califică direct la Cupa Mondială, în timp ce ocupantele locurilor 2 din preliminarii joacă baraj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!