Mircea Lucescu a ales stadionul din București pe care Dinamo Kiev și-ar putea disputa meciurile din cupele europene

Mircea Lucescu a ales stadionul din București pe care Dinamo Kiev și-ar putea disputa meciurile din cupele europene

Antrenorul român al celor de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a analizat mai multe opțiuni pentru meciurile din noul sezon de Conference League.

Fosta campioană a Ucrainei a ajuns să evolueze în a treia competiție europeană ca valoare, iar meciurile de acasă pot fi jucate în capitala României: „București este unul dintre orașele pe care le luăm în considerare”, după cum a declarat ofițerul de presă al clubului ucrainean. Mai exact, echipa în alb-albastru poate juca pe Giulești în turul al treilea preliminar.

ADVERTISING

Site-ul local kievean Tribuna.com anunța că deja alb-albaștrii au făcut și o cerere oficială la UEFA pentru a evolua pe „Rapid” în Europa. Există și varianta Chișinău totuși pentru dinamoviști, după cum arată site-ul Sport.ua.

„Au fost analizate mai multe opțiuni pentru partidele de pe teren propriu în cupele europene, inclusiv stadioane din Polonia, Slovacia și România. București este unul dintre orașele pe care le luăm în considerare”, a declarat Andriy Shakhov Jr, ofițerul de presă de la Dinamo, pentru portalul Tribuna, citat mai sus.

ADVERTISING

Dinamo Kiev este în aceeași competiție europeană, Conference League, alături de FCSB, CFR Cluj și Sepsi OSK.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!