Ministrul Tineretului și Sportului reacționează după cerința controversată a lui Gigi Becali

Ministrul Tineretului și Sportului reacționează după cerința controversată a lui Gigi Becali

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a reacționat după ce Gigi Becali a cerut ca stadioanele să fie deschide pentru spectatori.

Ionuț Stroe spune ca nu ia în calcul această variantă și-i cere finanțatorului lui FCSB să fie mai responsabil în declarații.

"În ziua cu un record de cazuri de infectări pentru România, cu o întreagă echipă de fotbal afectată, prezența publicului pe stadioane este ultimul subiect pe care îl putem discuta.

Sportul are nevoie de spectatori, dar stadioanele vor rămâne închise pentru public câtă vreme există un pericol major pentru siguranța oamenilor.

Suntem fermi în această privință. Nu putem să ne jucăm cu sănătatea publică.

Îi rog pe toți, indiferent de funcție, de poziția pe care o au, să fie responsabili și să nu mai lanseze asemenea scenarii fără temei.

Încă putem câștiga această luptă, putem limita răspândirea virusului printr-un efort comun, în sport și în întreaga societate"

Ionuț Stroe, pe pagina sa de Facebook
ADVERTISING

"Poți să te dai peste cap, dar, dacă așa a vrut Dumnezeu. Asta-i o boală pe care o ia oricine. Trăim cu ea. Deschideți stadioanele să se îmbolnăvească lumea, pentru că până la urmă toți o să luăm acest virus!", a spus Becali la Digi Sport Matinal.

În prezent, toate meciurile din România se desfășoară fără spectatori în tribune, din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇