Mihai Pintilii face o declarație plină de sinceritate despre titlul câștigat de FCSB

Mihai Pintilii face o declarație plină de sinceritate despre titlul câștigat de FCSB

Mihai Pintilii (39 de ani), unul dintre antrenorii FCSB, a făcut o declarație plină de sinceritate despre titlul câștigat de echipa „roș-albastră”.

FCSB a câștigat primul titlu de campioană după 9 ani, iar Mihai Pintilii a „dat din casă” despre schimbarea care s-a petrecut la echipă.

Pintilii a fost întrebat despre schimbarea decisivă care a contat cel mai mult pentru titlul câștigat detașat de FCSB la finalul sezonului 2023/2024, iar antrenorul care face pereche cu Elias Charalambous pe banca "roș-albaștrilor" a răspuns fără să stea pe gânduri.

ADVERTISING

"(n.r. - Ce a fost schimbat de data asta?) Constanța, plus faptul că nu am mai pierdut cu echipele mici. Noi începeam foarte prost campionatul, aveam de recuperat puncte ca să intrăm în play-off. N-am pierdut în meciurile cu miză. Am pierdut cu Rapid, dar în rest nu. Plus, atmosfera, s-a unit vestiarul, un grup frumos", a declarat Mihai Pintilii, la Un Podcast.

Înaintea titlului din 2024, FCSB a ridicat ultima dată trofeul deasupra capului în 2015, cu Constantin Gâlcă pe banca tehnică.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!