FCSB anunță o nouă dată de disputare pentru Supercupa României cu Corvinul Hunedoara

FCSB anunță o nouă dată de disputare pentru Supercupa României cu Corvinul Hunedoara

FCSB este campioana României, un titlu cucerit cu brio după 9 ani de așteptare, iar conform cutumelor va evolua pe teren propriu în Supercupa României.

Va fi un meci surpriză cu o echipă din eșalonul secund, Corvinul Hunedoara, grupare care a scris o poveste frumoasă în acest sezon în fotbalul românesc, cucerind Cupa României după o finală decisă la penaltiuri cu Oțelul Galați.

Deși inițial data stabilită pentru acest meci era de 6 iulie, sâmbătă, Mihai Stoica, managerul general de la echipa roș-albastră, vine cu o declarație care schimbă datele problemei, la propriu și la figurat. E foarte probabil ca Supercupa să fie devansată pe data de 4, pentru a nu se suprapune cu meciurile de la Campionatul European din Germania: „Dacă o să fie 6… poate să fie 4. Nu ne dorim, am fost întrebați de deținătorii de drepturi, am dat OK-ul, chiar dacă ne-am făcut deja programul și ne cam…Suntem de acord să jucăm și pe 4 pentru că e logic până la urmă ca Supercupa să nu concureze cu un meci foarte important din fazele eliminatorii ale turneului final Euro.

ADVERTISING

4 iulie e zi liberă, 5 și 6 se joacă. E un avantaj pentru noi și Corvinul, am avea mai multe zile. Sigur în Ghencea se va juca meciul cu Corvinul, este pe terenul campioanei”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Corvinul Hunedoara va evolua în preliminariile Europa League, în timp ce FCSB va merge pe ruta Champions League, acolo unde tocmai a primit o veste foarte bună după ce Real Madrid a cucerit Liga Campionilor pentru a 15-a oară în istorie:

FCSB, ajutată de succesul lui Real Madrid în Champions League. Cum poate profita campioana României

ADVERTISING

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!