Mesajul lui Ianis Hagi pentru contestatarii săi după calificarea României la Europenele de tineret

Mesajul lui Ianis Hagi pentru contestatarii săi după calificarea României la Europenele de tineret

Ianis Hagi, căpitanul echipei naționale a României la tineret, care tocmai a obținut a doua calificare consecutivă la un Campionat European, a oferit un mesaj pentru contestatarii săi, din ce în ce mai numeroși în ultima perioadă.

La 22 de ani, Hagi a fost retrogradat de Rădoi la naționala de tineret, acolo unde a fost numit de Adi Mutu căpitan, iar în ultimul meci cu Danemarca și-a ajutat echipa pentru calificarea la EURO 2021. E al doilea turneu final consecutiv la care România va participa.

U21 | Rezumatul calificării la EURO 2021: România - Danemarca 1-1
ADVERTISING

Hagi a vorbit despre presiunea cu care este confruntat în ultima vreme: ”Nimic nu mă doboară mental. Am avut noroc să am antrenori buni până la această vârstă. Sunt mândru că am reușit să port banderola și numărul 10, mai ales la națională. În legătură cu numele pe care îl port, este o presiune cu care m-am născut. Lumea are așteptări de la mine și știu asta. Mereu am spus că sunt la început de carieră. Să dea Domnul să mai am cel puțin 15 ani de carieră.

Gică Popescu a răbufnit după meciul de la Clinceni: Trebuie să fii tâmpit! Sunt sătul!

ADVERTISING

Nu s-a mai întâmplat în istoria României să ne calificăm de două ori la rând. Cred că fiecare știe ce s-a întâmplat după Campionatul 2019 și multă lume a avut de câștigat”, a sunat declarația făcută de băiatul lui Gică Hagi la emisiunea „Marius Tucă Show”, de pe Aleph News TV.

Naționala de tineret a României s-a calificat, marți, la Campionatul European de tineret care va avea loc în 2021 în Slovenia și Ungaria.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Gabi Szabo lansează un atac la Cristina Neagu, după reacția vehementă a sportivei noastre: Unii vorbesc mai mult despre bani

ADVERTISING

Coșmarul continuă pentru Barcelona. Eșec și în marele derbi cu Atletico Madrid (Video)

Iohannis a fost în vizită la Fundeni, care nu are autorizație de incendiu: E un spital din '59, unele lucruri nu pot fi schimbate. Ambiția noastră e să fim cu un pas înaintea pandemiei. Până acum am fost

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!