Gică Popescu a răbufnit după meciul de la Clinceni: Trebuie să fii tâmpit! Sunt sătul!

Gică Popescu a răbufnit după meciul de la Clinceni: Trebuie să fii tâmpit! Sunt sătul!

Gică Popescu a avut o reacție categorică în momentul în care a fost întrebat despre naționala de tineret a României, calificată săptămâna aceasta la Campionatul European de anul viitor.

Fostul mare jucător român nu e deloc de acord cu cei care îi critică pe „tricolorii mici” pentru că au tras de timp în ultimele minute ale meciului cu Danemarca, scor 1-1.

"Trebuie să fii tâmpit să critici finalul jocului. Trebuie să fii tâmpit să nu apreciezi acest profesionalistm de care a dat dovadă naţionala. Ce era să facă? Să ducă peste adversar, să mergem peste adversar și să pierdem? Când Dorinel a piedut mingea la un corner pe care îl aveam cu Danemarca şi am pierdut jocul, toată lumea l-a criticat. Acum l-a criticat pe Mutu şi jucătorii au fost criticaţi pentru că nu au jucat. Au făcut foarte pentru că şi-au îndeplinit obioectivul", a spus Gică Popescu după meciul dintre Clinceni și Viitorul, potrivit Telekom Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Gică Popescu a vorbit în temeni duri despre cei care îl critică pe Ianis Hagi.

"(Ianis criticat - n.red.)) Nu mai pot să vorbesc despre Ianis pentru că de hateri sunt sătul", a adăugat președintele Viitorului.

Naționala de tineret a României s-a calificat, marți, la Campionatul European de tineret care va avea loc în 2021 în Slovenia și Ungaria.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇