Ce-a remarcat Simona Halep la Iga Swiatek și de ce nu o aseamănă cu Jelena Ostapenko

Ce-a remarcat Simona Halep la Iga Swiatek și de ce nu o aseamănă cu Jelena Ostapenko

Simona Halep are numai cuvinte de laudă la adresa polonezei Iga Swiatek, în fața căreia a cedat anul acesta la Roland Garros.

Câștigătoarea Openului Franței din 2018 consideră că tenismena din Polonia „a jucat extraordinar”.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Domnișoara a jucat extraordinar, ne-a bătut pe toate în două seturi. A jucat un tenis încântător, iar din punct de vedere mental a fost impecabilă. Ceea ce-a reușit acolo a fost remarcabil”, a spus Simona într-un interviu acordat emisiunii Așii Tenisului de la Digi Sport.

Simona a făcut apoi o comparație între jocul polonezei și cel al Jelenei Ostapenko, câștigătoare la Paris în 2017, după o finală cu sportiva noastră.

„În comparație cu Ostapenko, Swiatek joacă mai inteligent, dar depinde doar de ea ce va face în continuare. Este tânără, arată bine fizic și cred că va fi în curând în top, dacă va continua la același nivel”, a adăugat tenismena noastră.

Iga Swiatek (19 ani) a uimit lumea tenisului la ediția din acest an a Roland Garros-ului, pe care a câștigat-o fără să piardă vreun set.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!