Gabi Szabo lansează un atac la Cristina Neagu, după reacția vehementă a sportivei noastre: Unii vorbesc mai mult despre bani

Gabi Szabo lansează un atac la Cristina Neagu, după reacția vehementă a sportivei noastre: Unii vorbesc mai mult despre bani

Marea legendă a sportului românesc Gabriela Szabo, actualmente directorul general de la CSM București, a lansat un atac dur chiar către marea vedetă a clubului Cristina Neagu, care a reacționat vehement după ultimul eșec al clubului.

Nemulțumită de restanțele financiare de la CSM, club care nu și-a achitat ultimele 3 salarii față de propriile sale jucătoare, Neagu a răbufnit după partida pierdută de echipa sa cu Rostov pe Don în Champions League, scor 22-27.

Gabi Szabo a avut o reacție pe Facebook care pare să fie un răspuns la mesajul Cristinei Neagu, care cerea mai mult respect față de jucătoare din partea autorităților.

ADVERTISING

Cristina Neagu a răbufnit după înfrângerea din Liga Campionilor: De când nu și-au mai primit banii jucătoarele lui CSM București

”În ultima vreme în România, este ciudat să vezi sportivii vorbind mai mult despre bani și mai puțin despre rezultatele sportive! În imaginea de mai jos vorbește rezultatul anilor de muncă, perseverență și mai presus de orice, Pasiunea!”, puncta pe o rețea de socializare fosta mare campioană olimpică de la Sidney.

CRISTINA NEAGU THE BEST ● HIGHLIGHTS | HANDBALL 😍

”Există și problema restanțelor salariale. Abia azi am primit salariul din iulie. O echipă care are pretenții în Liga Campionilor trebuie să-și respecte jucătoarele și să plătească salariile la timp!”, a enunțat Neagu după jocul cu Rostov.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Neagu căștigă la CSM suma de 17.500 de euro lunar.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Campionatul European de handbal, în pericol să fie anulat

Cluburile din Liga 1 au fost informate despre momentul implementării VAR în România - presă

Maia Sandu - o floare care anunță primăvara în Moldova. De ce a pierdut Putin controlul la frontiera de est a UE?

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇