Mesaj emoționant adresat de Darren Cahill la retragerea din tenis a lui Horia Tecău

Mesaj emoționant adresat de Darren Cahill la retragerea din tenis a lui Horia Tecău

Horia Tecău s-a retras vineri din tenisul mondial după o ultimă victorie a carierei la Turneul Campionilor de la Torino.

La 36 de ani, Tecău, unul dintre cei mai importanți tenismeni din istoria României, a decis să pună racheta în cui, însă adevărata retragere va avea loc săptămâna următoare, la Cluj-Napoca, acolo unde România va întâlni Peru în Cupa Davis.

Horia Tecău și-a încheiat cariera cu o victorie

Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill a ținut și el să ofere un mesaj la retragerea lui Tecău, pe care l-a numit un adevărat gentleman al circuitului: „Un adevărat gentlemen al tenisului masculin s-a retras săptămâna aceasta după o carieră stelară: 3 titluri de Grand Slam la dublu, 38 în total, medalie de argint olimpică și fost loc doi în clasamentul ATP la dublu. Mai important, a fost respectat de toți semenii săi. Bravo Horia Tecău! Pensionare placută, prietene”, a punctat pe contul său personal de Twitter cunoscutul antrenor.

Fostul loc 2 mondial ATP la dublu are un titlu câștigat la Turneul Campionilor în 2015, alături de olandezul Rojer, atunci când în finală a trecut chiar de românul Mergea, care făcea atunci pereche cu indianul Bopanna.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!