Marius Șumudică l-a pus în capul listei de transferuri pe Denis Alibec în Turcia

Marius Șumudică l-a pus în capul listei de transferuri pe Denis Alibec în Turcia

Marius Șumudică, antrenorul român al celor de la Gaziantep, din Turcia, dorește să continuie campania de transferuri foarte puternică deja și să aducă acum în campionatul otoman un nume mare din Liga 1.

După ce l-a făcut pe Alex Maxim să semneze definitiv cu turcii, dar a mai adus și alti doi jucători importanți la Gaziantep, Șumudică îl dorește acum și pe Denis Alibec, fostul său elev de la Astra.

Marius Șumudică a bifat trei transferuri de top la Gaziantep. Ce se întâmplă cu Alex Maxim

Turcii sunt gata să ofere pe fostul stelist o sumă mare, de 800.000 de euro: ”Sincer să vă spun singurul român care mă interesează este Denis Alibec. Încerc în continuare să-l iau, dar ne lovim de suma de transfer. Am avut o discuție cu domnul Niculae și s-au avansat niște sume. Sunt discuții între cluburi. Cred că e o diferență cam mare și va fi destul de greu de realizat până la urmă transferul.

ADVERTISING

E o sumă bună pentru fotbalul românesc. Vor fi și niște procente pentru următoarea vânzare. Suma pe care clubul nostru vrea s-o plătească pentru Alibec este cam de 800.000 de euro și 30% dintr-un viitor transfer, având în vedere că mai are un an de contract în România. Cred că e o sumă bună. Nu sunt eu în măsură să-i fac prețul domnului Niculae și strategia lui pe viitor. Dar în general îmi place să-i ajut pe jucători. Am încercat mereu să iau jucătorii care fac performanță și să câștige mai mult decât o făceau în România. Având încredere în mine, pentru că am reușit transferuri foarte bune, șefii mi-au dat mână liberă la transferuri și am încercat să avansez această discuție în privința lui Denis”, a sunat declarația lui Șumudică, făcută pentru televiziunea ProX.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Denis Alibec e dorit și de Dinamo, care îl dorește la pachet cu Constantin Budescu, jucător cu care deja pare că s-au înțeles, așa cum SpotMedia.ro v-a anunțat tot duminică:

Dinamo s-a înțeles cu Constantin Budescu - surse

D.A.

Citește și:

Radiografia făcută de Marius Șumudică după un sezon de excepție în Turcia


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇