Dinamo s-a înțeles cu Constantin Budescu - surse

Dinamo s-a înțeles cu Constantin Budescu - surse

Dinamo București pare să fi dat lovitura verii în Liga 1 și s-a înțeles cu marele jucător român Constantin Budescu de la Astra Giurgiu, fost important mijlocaș al marii rivale FCSB.

Echipa în alb și roșu e aproape să dea lovitura și să parafeze primul transfer din era noului patron spaniol Cortacero. Constantin Budescu, 31 de ani, s-a înțeles cu oamenii care îl reprezintă pe iberic și e gata să evolueze în „Ștefan cel Mare” din noul sezon.

Cele două părți au ajuns la o înțelegere, după ce Budescu le-a transmis oamenilor de mai sus că problema salariului său s-ar rezolva ușor, urmând ca Dinamo să aibă o înțelegere și cu patronul Ioan Niculae pentru suma corectă de transfer, după cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Zilele trecute, președintele Astrei, Dani Coman, a spus că există o clauză de 800.000 de euro prin care Budescu poate pleca imediat la orice echipă. 20.000 de euro pe lună salariu are Budescu la Astra, club care totuși nu l-a mai plătit de circa 3-4 luni.

Dinamo își dorește să dea însă și o dublă lovitură, dorindu-l la pachet în aceasta afacere și pe Denis Alibec, după cum anunță acum și televiziunea TelekomSport. Suma de transfer aici însă este mult mai mare pentru atacantul de 29 de ani, e vorba de 1,2 milioane de euro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Budescu a jucat un sezon la FCSB, 2017-2018. A bifat 27 de meciuri în Liga 1, în care a reușit 10 goluri și 8 pase de gol. Cota de piață a lui Alibec în prezent, fost vârf și la Inter, este de 1,9 milioane de euro.

Citește și alte știri importante din fotbal de pe SpotMedia.ro:

Cinci cazuri de coronavirus la o echipă din Liga 1

Surpriză uriașă în Liga Campionilor: Manchester City a fost eliminată. Cum arată semifinalele din acest an

D.A.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇