Radiografia făcută de Marius Șumudică după un sezon de excepție în Turcia

Radiografia făcută de Marius Șumudică după un sezon de excepție în Turcia

Antrenorul român Marius Șumudică, tehnician pe banca turcilor de la Gaziantep, a făcut o radiografie a sezonului proaspăt încheiat, sâmbătă seara, sezon în care echipa sa a terminat pe locul 8.

Trupa românului a terminat în prima jumătate a clasamentului după o ultimă victorie în deplasare la Malatyaspor, scor 1-0.

Dramatism în ultima etapă din Turcia, unde doi români au retrogradat. Victorie pentru Șumudică în ultimul meci

Fostul antrenor de la Rapid l-a trimis la conferința de presă de după joc pe secundul Gabriel Mărgărit, care a transmis acolo și mesajul lui Șumi: "Am încheiat întâiul nostru sezon în prima ligă pe locul 8. Șumudică spune că a format aici o trupă foarte puternică. A venit aici cu un sistem cu care lumea nu era familiarizată deloc în Turcia, 3-5-2, însă unul potrivit pentru noi. Avem trei jucători foarte importanți în zona defensivă şi alţi fotbalişti de mare calitate, așa c-a fost un adevărat succes pentru noi. Locul 8 e un dar pentru Gaziantep, la primul sezon al său în Superlig. Felicitări tuturor, de la staff şi până la președinte!".

Declarația lui Gabi Mărgărit, secundul lui Șumudică, la conferința de presă de după jocul cu Malatyaspor
ADVERTISING

Alin Toșca și Alex Maxim sunt românii pe care Șumudică s-a bazat în acest sezon, ultimul fiind împrumutat de la FSV Mainz.

După reluarea campionatului post-pandemie, Șumudică a fost neînvins, având la activ 3 victorii și cinci egaluri.

PES 2020 | Yeni Malatyaspor vs Gaziantep - Super Lig | 25/07/2020 | 1080p 60FPS

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇