Dramatism în ultima etapă din Turcia, unde doi români au retrogradat. Victorie pentru Șumudică în ultimul meci

Dramatism în ultima etapă din Turcia, unde doi români au retrogradat. Victorie pentru Șumudică în ultimul meci

A fost o ultimă etapă nebună în campionatul turc de fotbal, acolo unde Marius Șumudică o antrenează pe Gaziantep și acolo unde doi români au retrogradat după un meci cu o desfășurare dramatică.

Gaziantep, cu Alin Toșca și Alex Maxim pe teren, a încheiat victorioasă acest sezon, după 1-0 în deplasare cu Malatyaspor. Din păcate, echipa românilor Cristi Săpunaru și Silviu Lung, Kayserispor, a pierdut cu 1-2 confruntarea cu Trabzonspor şi a retrogradat în liga secundă.

Golul victoriei pentru Trabzon a fost marcat în minutul 95, de către Sorloth. Kayseri (echipă antrenată în trecut și de Marius Șumudică) avea nevoie neapărat de o victorie, astfel că a retrogradat cu 32 de puncte, alături de Ankaragucu și Malatyaspor.

ADVERTISING

Un alt român care a fost pe teren în ultima etapă din Turcia a fost și Paul Papp, ex-Steaua, la Sivasspor, care a pierdut cu 3-1 meciul cu Goztepe.

Gaziantep a terminat pe locul 8, Sivasspor pe 4 și va juca în Europa League, alături de Besiktas, iar în Champions League vor evolua Istanbul BB și Trabzon, prima fiind și campioana.

Șumudică va antrena și sezonul viitor pe Gaziantep, acolo unde speră să îl mențină și pe Maxim, împrumutat pentru moment de la nemții de la FSV Mainz.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇