Marea mutare încercată de Ion Țiriac: Cum a vrut să-l convingă pe Michael Schumacher să semneze cu el

Marea mutare încercată de Ion Țiriac: Cum a vrut să-l convingă pe Michael Schumacher să semneze cu el

O mutare spectaculoasă încercată de Ion Țiriac a fost făcută publică de fostul manager al lui Michael Schumacher, Willi Weber.

Acesta a dezvăluit că Țiriac a încercat să-l convingă pe Schumacher să renunțe la contract și să semneze cu el.

Țiriac a vrut însă în zadar să-l managerieze pe Schumacher deoarece acesta a refuzat propunerea primită din partea omului de afaceri român.

"În cei mai bine de 25 de ani în care am lucrat împreună mai mulți manageri au încercat să pună mâna pe Michael Schumacher, iar printre ei s-a aflat și Ion Țiriac. Dar nimeni nu a putut distruge colaborarea.

ADVERTISING

Michael a spus întotdeauna 'niciodată nu schimbi o echipă câștigătoare'. Întotdeauna a fost acolo pentru mine, de partea mea. Asta îl deosebește de alti oameni", a afirmat Willi Weber, conform Der Westen.

Ion Țiriac este bun prieten cu Bernie Ecclestone, alături de care a dorit chiar să pună controlul asupra tenisului mondial în 2003.

În plus, Țiriac a încercat în ultimii ani să aducă inclusiv o cursă de Formula 1 în România, profitând de relațiile pe care le are.

Citeste și: Ion Țiriac l-a dat în judecată pe principalul său contestatar - decizia definitivă a instanței din Budapesta

ADVERTISING

Apasă aici pentru a citi toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇