Luis Suarez, nemulțumit de felul în care a fost tratat la FC Barcelona

Luis Suarez, nemulțumit de felul în care a fost tratat la FC Barcelona

Atacantul uruguayan Luis Suarez, recent transferat la Atletico Madrid de la FC Barcelona, a declarat că a fost foarte afectat de modul în care a fost tratat în ultima perioadă de conducerea clubului catalan, recunoscând că a şi plâns din această cauză, scrie L’Equipe.

După victoria Uruguayului împotriva Chile (2-1), în calificările pentru Cupa Mondială 2022, Luis Suarez s-a referit din nou la plecarea sa de la gruparea blaugrana, mărturisind că i-a fost foarte greu.

''Acele zile au fost foarte dificile. Am plâns din cauza a ceea ce a trebuit să suport. Cel mai mult m-a rănit modul în care au acţionat cei din conducerea clubului, pentru că trebuie să accepţi că un ciclu se încheie. Nu toată lumea ştie ce s-a întâmplat, dar cel mai rău lucru pentru mine a fost faptul că am fost trimis să mă antrenez cu un grup diferit, în altă parte, pentru că nu mai jucam la meciurile de antrenament'', a arătat Suarez.

ADVERTISING

Luis Suarez a fost al doilea marcator al catalanilor în sezonul trecut şi a avut 198 de goluri înscrise în 283 de partide pentru Barca, echipă la care a sosit în 2014, de la Liverpool. Internaţionalul uruguayan, un apropiat al starului Lionel Messi, nu mai intra în planurile noului antrenor al catalanilor, olandezul Ronald Koeman, iar la finalul lunii trecute s-a transferat la Atletico Madrid.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇