Verdictul lui Adrian Porumboiu după arbitrajul de la Islanda - România: Ce spune despre penaltiul cerut de "tricolori"

Verdictul lui Adrian Porumboiu după arbitrajul de la Islanda - România: Ce spune despre penaltiul cerut de "tricolori"

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a comentat arbitrajul de la meciul Islanda – România.

„Tricolorii” au cerut și un al doilea penalti în repriza secundă, dar Porumboiu spune că arbitrul a procedat corect.

"Este și distanța foarte mică. Dacă din camera VAR nu i-a comunicat să vadă fază, probabil că au considerat că nu e necesar să-l informeze. Au mai multe camere acolo. N-ai ce să-i reproșezi arbitrului într-o asemenea fază.

E greu să mă pronunț din ce am văzut, pe prima reluare nu mi s-a părut penalty. Pe a doua reluare mâna pare depărtată de corp, dar nici acolo nu pare că se poate da penalty. Arbitrul a judecat foarte bine, având în vedere că are și ajutoarele video. Nu avem ce să-i reproșăm. Nu putem să ne legăm de faza asta. Niciun arbitru din lumea asta nu poate spune că a fost penalty clar. Un penalty îl dai dacă e clar.

ADVERTISING

Un arbitru foarte bun, a lăsat jocul liber, nu a greșit cu nimic. Noi n-am jucat mai nimic, ne-a bătut o echipă mai bună. Se vede diferența între Sigurdsson și Stanciu, cel mai bun al lor cu cel mai bun al nostru. Noi n-am tras la poartă în prima repriză", a spus Porumboiu la Digi Sport.

Amintim că echipa națională a României a ratat calificarea la Campionatul European după ce a fost învinsă de Islanda, scor 1-2.

În aceste condiții, românii nu vor putea vedea meciurile naționalei la EURO 2020. Țara noastră va găzdui 4 meciuri de la turneul final programat anul următor, dar care și-a păstrat denumirea EURO 2020.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru națională urmează meciul cu Norvegia din Liga Națiunilor, programat duminică, iar apoi pe 14 octombrie vom primi vizita Austriei.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇