Ce scrie presa din Islanda după victoria din meciul cu România

Ce scrie presa din Islanda după victoria din meciul cu România

Presa din Islanda a comentat victoria obținută în fața României, care lasă echipa României acasă la EURO 2020.

Jurnaliștii de la Visir consideră că experienta a făcut diferența în acest meci și sunt de părere că Islanda a fost net superioară.

"Dacă mai era și cel mai mic dubiu care e echipa mai bună, Gylfi l-a spulberat cu evoluția sa. A fost cel mai bun om de pe teren și a făcut diferența așa cum a făcut-o pentru Islanda în ultimii ani. Echipa Islandei a fost mult mai experimentată decât echipa României și asta s-a văzut pe teren.

ADVERTISING

Românii au avut mai mult mingea în prima repriză, dar nu au pus în pericol deloc poarta Islandei și nu au tras pe poartă. Ei au egalat apoi dintr-un penalti controversat, dar nu au mai avut șanse să marcheze apoi. Au ținut de minge, dar n-au avut forță ofensivă și nu au pus în pericol defensiva islandeză. Șutul lui Maxim din penalti a fost singurul trimis pe poartă de România", a scris ziarul islandez Visir.

Amintim că echipa națională a României a ratat calificarea la Campionatul European după ce a fost învinsă de Islanda, scor 1-2.

ADVERTISING

În aceste condiții, românii nu vor putea vedea meciurile naționalei la EURO 2020. Țara noastră va găzdui 4 meciuri de la turneul final programat anul următor, dar care și-a păstrat denumirea EURO 2020.

Pentru națională urmează meciul cu Norvegia din Liga Națiunilor, programat duminică, iar apoi pe 14 octombrie vom primi vizita Austriei.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇