LPF: Echipa ideală a etapei a 24-a din Superligă

LPF: Echipa ideală a etapei a 24-a din Superligă

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 24-a, potrivit site-ului oficial al LPF:

PORTAR

Ștefan Târnoveanu (FCSB / 22 de ani) - A închis excelent poarta, contribuind din plin la succesul roş-albaştrilor.

FUNDAŞI

Răzvan Onea (Rapid / 24 de ani) - A dominat flancul drept. Şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon.

Ionuţ Larie (Farul / 36 de ani) - Căpitanul dobrogenilor a marcat din penalty, golul său dovendindu-se a fi decisiv în revenirea Farului pe prima poziţie.

ADVERTISING

Alin Şeroni (FC Botoşani / 35 de ani) - Veteranul moldovenilor trece printr-o perioadă foarte bună. Cu el în teren, botoşănenii au bifat al treilea meci la rând fără gol încasat.

Andrei Borza (Farul / 17 ani) - Evoluţia bună din runda precedentă l-a convins pe Gheorghe Hagi să-l titularizeze. Din nou, tânărul fundaş de bandă s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

MIJLOCAŞ

Malcom Edjouma (FCSB / 26 de ani) - A fost jucătorul cu cel mai mare index InStat din ultima rundă - 279. A marcat pentru a 10-a oară în 58 de meciuri disputate în Superliga României.

ADVERTISING

Dragoş Albu (FC U Craiova 1948 / 21 de ani) - A făcut cel mai bun meci în principala competiţie internă. A marcat un gol, primul în Superliga României, şi a oferit două assist-uri.

Yassine Bahassa (FC U Craiova 1948 / 30 de ani) - A făcut spectacol pe teren! A pus presiune pe adversari, a marcat un gol şi a pasat de două ori decisiv.

ATACANŢI

Cristian Neguţ (Chindia / 27 de ani) - A contribuit la succesul târgoviştenilor cu un gol şi o pasă decisivă.

Marko Dugandžić (Rapid / 28 de ani) - O nouă prestaţie spectaculoasă pentru vârful Rapidului, care a reuşit a doua triplă din stagiunea în curs.

ADVERTISING

Sebastisan Mailat (FC Botoşani / 25 de ani) - Continuă prestaţiile formidabile din ediţia curentă. Graţie dublei din ultima rundă, acesta a ajuns la 10 reuşite în campionatul actual.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Pintilii (FCSB / 38 de ani) - Stafful roş-albaştrilor a pregătit excelent derby-ul cu CFR, iar rezultatul final a venit ca o răsplată.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇